I'm back

Linnéa har blivit lite brunare än vad hon var innan. För nu har hon toksolat i två dagar:D Haha. Jättebrun. Vi ska jämföra armbrunhet nu, och gissa, jag förlorade tävlingen. Usch. Och värre lär det bli för snart drar hon och Hanna iväg till Thailandet. Huvaligen. Vi kommer inte ses på två månader för sedan ska jag ju på praktik uppe i Hällekis en månad. Det är sjukt jag vet.

Nu ska jag kolla klart på idol och se vem som vinner ikväll, eller rättare sagt vem som åker ut. Jag och Linnéa har röstat på Robin:D Snygging! Mmmm! Fast Kevin sjunger nog bäst.

I morgon går flyttlasset. Ska nog åka och köpa en soffa och några fåtöljer. ASnajs.

Förlåt frånvaron här. Det ska bli bättre nu, och snart för då ska jag köpa en egen dator att ha i lägenheten.

Tack och hej leverpastej.
xoxo M.

Det är fredags kväll... ägnad Sebastian

Hej hopp gummisnopp:D
Sitter hemma hos Linnéa och myser. Fy farao vad underbart det är med lediga fredagar.
Idag steg jag upp i ottan och släppte ut djuren (hästarna) och skötte diverse glamourösa sysslor i stallet (mocka bajs). Alla tiders vill jag lova! Sedan bar det av hemmåt på min röde springare (cykeln) och gled ner i datorstolen där jag avslutade den bästa hemtentan jag någonsin skapat -eller inte. Jo, den avslutades, men den blev kanske inte riktigt det bästa jag gjort. Jag hoppas i alla fall att jag blir godkänd. Då är det bara juridiktentan och fysproven som fortfarande hänger som ett tungt regnmoln under mitt huvud. . Hur som helst, nu gör vi skiten -och vi gör den jävligt bra :D'
    Efter att tentan var ivägskickad till den förhoppningsvis jättenödjda etiklektorn Larsa så bar det iväg in till staden för att fortsätta inhandlingen av diverse förnödenheter till lägenheten. I morgon skall jag och Hannis iväg till Knallis och sedan till Dalsjöfors och eventuellt också till Viskafors.. Vi ska kika på soffa till vardagsrummet, men nu när jag sitter här i skrivande stund så kommer jag på att jag inte har ringt annonsören och frågat om vi kunde komma i morgon. Så får nog slå honom en väckande pling i mörrn bitti.

Hann för övrigt med ett ridpass uppe i ridhuset idag också, så himla fint att rida inomhus när regnet vräker ned utanför. Då mår jag som en prinsessa. Saknas bara prins. Fast jag har ju Kirre, hästen, men han är kung<3

Vid femtiden skulle jag, Niclas, Anna och Yasmine till I15 och dra en löprunda, men vid rekognoseringen upptäckte vi att det saknades belysning på vår planerade träningsplats och då vi inte är riktiga nattugglor så drog vi till kransmossen och sprang istället. Vi var faktiskt riktigt duktiga, sprang en himlans massa kilometer. Underbart. Fysproven, här kommer vi. Hehe. Vi får väl se hur det går, men nu har vi ju i allal fall gjort det en gång, så då kanske det kan upprepas. Hoppas att det finns risk chans för det:)

Fy fan va redig jag har vart idag och nu sitter jag och klämmer på LInnéas KULA. Hm, ja det kanske kan undras vad det är för något, men ja.. det lämnar jag nog därhän. Biceps.

Vi har tryckt i oss varma mackor och morötter och dip och fyy va fint. Vi har för övrigt dregglat framför tv:n och Robin B i idol, GODING.

Mjaha, vi får se hur det går i morgon med min vita lördag. Det finns risk att det inte blir så. Ja ja, upp till bevis i morgon.
Böhö.
Nu lägger jag ned.

Älskar sebastiansvenson 's blogg<3 och Sebastian också.. sikken grabb.

Jag sover lite mindre än vad jag borde, det är för att ge de andra flickorna en chans...

M.

Heeerrå

Mjahaja..

Idag är dagen före inlämning av hemtentan. Detta har hängt över mig i veckor och jag har självklart inte gjort något åt hänget förrän idag, sista dagen. Som vanligt får man väl säga. Det har nog aldrig hänt att jag har gjort något i tid, jobbar bäst under press så att säga.

Kan vidare berätta att jag inom en snar framtid skall göra fysprov till intagning till polishögskolan. Önska mig lycka till, det kan behövas =D

I söndags var jag och inhandlade förnödenheter till lägenheter, alltifrån större säng till byrå och köksbord.. Fan tjejor, det här blir underbart..
   Det värsta är att i vår lägenhet kommer det alrig att sovas.. för vi kommer alltid att sitta i köket med en kopp varm chocklad, te? och reda ut livets problem. Fuck telefoner.. snart blir det IRL.

Jag är fortfarande en hönsmamma, jag vet Sebastian.
M.

RSS 2.0