Gott nytt år:)

Får hoppas att nästa år blir godare än detta varit. Inte för att jag ska klaga för jag har varit med om diverse fantastiska saker under året som gått. Inte för att jag minns någon sådrär speciellt utan för att så måste det vara?
Haha.
Nej skämt åsido, året som gått har vart bra. Jag hann med min sista termin i gymnasiet. En underbar student och härlig sommar med flera veckor i Grekland. Sedan blev det en fantastisk vecka ute i Hjälmared utanför Alingsås där man blev ännu mer pepp på polisyrket. Har gjort diverse prov för att ta mig in på polishögskolan, men som ni har hört gick det inte hela vägen. Nya tag!
För att fortsätta att prata om min karriär så sa jag upp mig på ICA som vart en bra arbetsplats för att istället dona på Texports lager på Ramnaslätt. Fantastiskt ställe med underbara människor:D En arbetsplats jag inte är sugen på att lämna i första taget.

Tråkiga som hände, men som kanske var bäst för båda parter var väl att det tog slut mellan mig och Kalle. Fint par, men det höll inte i evighet. Trots att jag var stensäker på att vi skulle gifta oss och skaffa barn och hund och volvo och villa och flytta till värmland och allt. Så hade det kunnat bli, men så blir det inte.

Har fått en praktikplats på ett säteri i Hällekis, RC Horse-vision. Det blir fint och jag är borta f o m första februari till första mars. Jag och Kirre ska liksom på utbildning och arbetsläger:D Det låter hårt, men det kommer säkert bli lärorikt som attan.

Under hösten har jag också hunnit med att trampa på en hel del ömma tår och var de inte ömma från början så har jag sett till att de blivit både gula och blå. Borde ursäkta mig för alla offer. Förlåt. But a cow's got to do what a cow's got to do. Jävla kossa.

Hur som, gott jävla nytt år på er:D Jag ska fira nyårsafton för första gången på cirkus 5 år. Det är upplagt för katastrof, men jag börjar bli van. Jag har dock en förhoppning om att det faktiskt kan komma att bli riktigt trevligt och jag är så glad att jag är bjuden på lite kalas så att jag inte behöver vara så jävla bitter över det fucking jävla nyåret. Usch vad det blev en hel massa svärord här men jag hatar verkligen den här dagen.

Nu ska jag och rida.
Botten upp och resten mellan låren.
Över och ut.
M.

kontroll?

jaha.. sitter här, med en tjuvad dator (hannis) och försöker återta kontrollen på mitt liv:)
haha. det är underbart att leva och underbart när man känner att man faktiskt gör det! är det inte?

helgen som var var underbar. vi hade julfest med jobbet i fredags och det var så roligt så. vart längesedan man vart så kanackas, men det var grejt, det var det.

veckan har som vanligt gått i en rasande fart. . lite tråkigt men ändå skönt att jobba kväll. då kan man sitta och skriva långt in på nätterna:D hm..

konstigt att man kan känna sig så ensam i ett hushåll med två andra brydar. i morgon är det slut på ensamheten och sedan börjar helgen. jag är glad. :D på fredag blir det dejt med linnéa älsklingen och på lördag utgång med mina kära jobbarkompisar och systrar <3

huvet upp och fötterna ner.
m.

iDAG

Hm hm.
Veckan som gått har varit häktisk. I tisdags gjorde jag tenta i juridiken, får hoppas att jag blir godkänd på den. Sedan var det bara att fortsätta ladda inför fredagens fystest. Åkte till växjö i torsdags eftermiddag och var väl framme vid 21-tiden.
Laddad till tänderna slöt jag upp med andra boende på vandrarhemmet Växjö city. Trevligt trevligt, träffade Malin som också skulle göra fysen på fredagen. Härlig tös.
   Somnade tillslut trots lyhörda rum.
Fredagen gick väl bra, gjorde en hyfsad tid på löningen och klarade mig under tidsgränsen med 43 sekunder. Klarade även Harres test, "hinderbanan", två sekunder under tiden. Men när det kom till fetingdockan sa det stopp, det monstret vägde mer än vad jag klarade av och det var bara att erkänna att han med sitt hånflinande ansikte hade besegrat mig :´(.
   Var faktiskt aningens deppig, men det var inte mycket att göra åt saken, idag har jag släppt det. Det är bara att ta nya tag. Mycket styrka. Det var ju att jag var så orolig för att inte klara löpningen, så jag har satsat allt på konditionen och för lite på styrkan. Jaja..

På fredagskvällen flyttade jag in i lägenheten på riktigt. Har nu mer alla mina pinaler i mitt stooora rum på Trandhattan. Hehe, har jag gått och blivit Tranhattanbryyyd, it's a nice. Det är helt enkelt underbart.
Fredagskvällen blev väldigt najs, framför tv:n, efter en häktisk stund mellan hyllorna på ICA Maxi. Himlans sk*taffär, man hittar ju inte varenda dugg, som Pippi brukar säga.
   Lördag och Träggan, kunde det bli bättre? Jag och Hannis paniktokförfestade i lägenheten på typ en timma blev vi kanackas och travade iväg glada i hågen till staaaans bästa hak:D haaha.
Även det blev trevlig och aftonen avslutades också på ett trevligt sätt... Så fint att komma hem med alla och ha lägenheten full och mysig och sitta och prata och äta fyllemat. Hihi.

Lördagen var också najs, gjorde inte allt för mycket. Tog bilen hem vid 18-tiden på kvällen och red. Det var det enda. Tror jag gjorde ett försök att diska i lägenheten också.

På fredag skall vi ha julfest med jobbet, det kan bli kul. Det lär bli kul.

Glöm dina problem, i morgon kommer nya!

M.

RSS 2.0