bekväm

avundas de med reslust. avundas de med lust att våga.
känner att borås är bra, jag hittar här -nästan. här har jag mina vänner,  min familj. (börjar låta som en låt)
hm. det är bekvämt att känna allt, alla.
bekvämt att veta att man ska upp klockan sex och gå till jobbet -även om det där själva gå-upp-momentet inte är särskilt bekvämt.

kärlek.
älskar oplanerade saker. <3

m.

hemmafrun

fy fan. min mamma skrattade åt mig när jag berättade hur städsituationen ser ut här hemma i kollektivet. på något konstigt sätt är det jag som har blivit "pedanten" fast jag är långt ifrån pedant. jag har nog typ aldrig städat hemma (hos mamma och pappa).
och här diskas det och damsugs och skuras. det är faen galet och sketet blir det och nu förstår jag hur morsan kunde vara så arg när man kom hem och inte märkte att hon hade städat hela huset. fy faen.

idag ska det tvättas och städas och så ska jag väl dra ner och handla också, i hatobjektsaffärn. fy farao för det förbaskade m*xi. det är stort och otympligt. det enda positiva är att det är stort, sedan hittar man aldrig någonsin något, förutom det man letat efter en miljarder gånger innan. och oavsett om jag ska handla en eller hundra saker så tar det alltid en timma att komma igenom lokalhelvetet. fya!

näh, nu har jag klagat en hel massa. men idag har jag vart arg, så det är väl likasåbra att man spyr ur sig det där svarta som finns inuti så att det kan bli bättre.

förra helgen var god och lång. det var riktgit gott.
kalas blev det också. underbart att röja lite med brydarna.

skulle vart fredag-lördag-kalas den här veckan, men camo krångla till det för i möra så det får väl ordnas upp på lördag antar jag..

mjajaj.. I'll be back.
Kallakallacka kallakallakcka kalla på kapten röd:)

nattuggla

har på senare dagar gått och blivit en s k nattuggla. det är inte klokt, men jag kan bara inte gå och lägga mig. har alldeles för mycket saker att dona med, hinner inte sova . eller?

joh, från och med nu börjar jakten på sömnen igen. i natt sov jag två timmar, det tog väl cirkus sex timmar efter uppvaket innan jag kunde känna mig som människa igen.

nu har jag och hannis nog ätit ett kilo grönsaker var.. fast det är gott och visst är det väl nyttigt också?
    detta kanske blir min första långlediga helg på ett tag. det kan bli najs. den börjar i morgon kväll.. najs med fredag på en torsdag. helgen blir löööööng.

du e la go - kapten röd. träggan. vi längtar. m.

Fritidsgården

Hej hopp:)
Ikväll var fritidsgården öppen igen. Tjejorna hade samlatds till myskväll hemma hos familjen E.
Det är ju helt fantastiskt, massa gotta och lite goa filmer och körslaget.
Fast jag hade inte ro att titta färdigt på filmen, vilken tydligen ska vara ganska bra. Men tyvärr, heheh inte,
så glömdes dvd:n här så jag kanske slänger i den och kollar slutet ändå.

Håller på att lägga in lite go musik på datorn.. Så att man slipper sitta här i tysthet. Hah.
God natt.
M.

resumé

hej hopp.
årets första dag, finfin. drog mig till cirkus fyra. helt okej om ni frågar mig. det är så skönt att få göra så i mellanåt.
gårdagen var trevlig som attan, god mat och gott sällskap. men dock något för torr för min del. var i princip nykter och det var inget som jag hade någon uttalad eller för den delen outtalad önskan om. kiligt värre.
men jag hade väl bara mig själv att skylla.

jahaja.. slutsatsen man kan dra är väl att nyår är vad det alltid har varit och kommer väl så förbli. aningens överskattat. festmässigt ligger lördagskvällarna på topp:D

over and out.
m.

RSS 2.0