skäll?

fick skäll häromdagen för att min blogg bara handlar om mig och om vad jag gör.

faktiskt så undrar jag om vad annars den ska handla om.
känner att alternativet är att hitta på en fiktionperson som är loooong way more interesting than me, skriva cooola comments på engelska eller göra som alla andra och berätta vad jag hade på mig idag.. det är väl intressant? alternativt ta kort på allt jag upplever under dagen. typ mina rödbetssalladsmackor, mina snygga arbetskamrater och morgondagens outfit.

tycker faktiskt att jag emellanåt är ganska generös med andra saker än dagens göromål. typ tankar (om än löjliga sådana) och annat sköj. haha.



några tips eller idéer om what to write about? allt är välkommet.
skriver förresten mest för min egen skull. skönt att skriva av sig. fast det senaste har jag haft lite tight om tid så har inte ens hunnit starta igång datorn. eller knappt inte i alla fall.

imorgon är det kortege och jag är ju patetisk som klänger mig fast i skolan och mina vänner därifrån, men jag tycker att det är roligt så vad andra tycker om det ger jag blanka tusingen i :D
    fredag: vrävarna på swingelingan. hum, vi har ju faktiskt en vräv i texport crew så kunde var kul att hänka på de andra lagerråttorna (öh, jag är också en :)) och göra stan farlig även på fredag.
         lördag: the day. amsemysegos fyller år på söndag och kalas blir det förhoppningsvis på lördagskvällen då. lär ju bli hur najs som helst!  nu äre näst intill maj och björklöven har som sagt slått ut, häggen blommar och jag är lycklig. vågar jag dra till med en "jag älskar livet"? det är väl knappt för vi vet ju alla vad som händer när man säger något sådant. det dröjer ungefär en dag och så är livet piss. man får aldrig ha det/tycka att det är för bra liksom:)

vi kommer vara såååå fräscha på jobbet på måndag. vilken dunderhelg. näh, förväntningarna är inte höga. de är skyhöga.

tack och hej!
m.
2. det är inte klokt

mathilda hjärta björk

tihi, fattar att alla inte är lika glada över björkblomning. men jag bubblar av lycka.
vårluften är frisk och ljum. var ute på en kvällstur med kirre. galopp på en äng i skogen. luktade sommar. så många intryck.
jag vet, jag är galen. men våren stiger mig åt huvet :D

m.

färgexplosion

inte så dramatiskt som det låter. eller kanske..
det är så underbart med allt det gröna och gula och blåa och röda som dykt upp runt omkring och överallt. jag blir som förälskad när jag vandrar runt i bygden. haha, där lät jag som den bonne jag är född till :) små ljusgröna musöron på björkarna och vitsippor och ja, allt vad vi kan finna.. och gräs. visste inte att jag hade längtat så efter gräset. (obs! inget knark)

våren är här för att stanna och helgen lovar att bjuda på en försmak av sommaren!

sommarvarm häst mötte mig i hagen idag. hjärtat!

vi hörs.
ska försöka somna tidigt idag.

8!!!
m.


bortglömd

näh, jag är inte bitter.
men bortglömd?

m.

fisfenomenet

hum.. har gått och funderat sedan ett par dagar tillbaka (då detta diskuterades) om jag skulle ta upp det här eller inte. med risk för att äckla en och annan så gör jag det ändå. gissar att alla redan vet att det roligaste jag vet är kiss och bajs. förlåt. jag har inte vuxit ifrån det där än. kommer nog för alltid att befinna mig i den så kallade kiss- och bajsåldern:)
   det spelar ingen roll när det är eller hur jag än försöker undvika ämnet. jag återkommer alltid till det. oavsett tillfälle (ibland aningens olämpliga kanske) så kommer jag alltid att tänka på diverse historier om det ena eller det andra i kiss- och bajsväg. till detta inkluderas även andra äckligheter såsom fis och prutt som kräks. hahah, skrattar redan för mig själv.

viktigt klargörande:
måste bara poängtera att inget av det som står ovan någonsin drabbat mig.. jag har liksom aldrig kissat eller bajsat eller gjort något annat av det där suspekta ovanstående. okej? eller kanske någon gång.. men det som kommer ut där bak är bara små rosa hallonpuffar. typ.

då till det spännande som jag diskuterade med en nära vän. är det inte alltid så att om man har en bubblig mage en dag och liksom måste släppa sig (har aldrig hänt mig, men vet en kompis kompis som har gjort det) så känns ju det alltid lite jobbigt sådär. särskilt om man befinner sig någonstans där någon annan kan dyka upp. men är det inte så då att man ser sig omkring, liksom för att försäkra sig om att ingen ska råka komma ivägen för ovädret och blåsa omkull.. öhh.. ser sig ommkring. konstaterar att ingen syns till och sedan så jah.. ni fattar va? prutt. och vips, vad händer då? det dyker upp folk från både höger och vänster .. de simmar rakt in i molnet som bildats av stinkbomben och enda sättet att slingra sig ur detta hemska scenario är att säga typ fy vad det luktar här, är det någon annan som känner det? eller liksom bara lägga benen på ryggen. alltså detta slår aldrig fel.. det är helt sjukt!

något annat som är helt sjukt är trappmaskinen eller vad man ska kalla den på gymmet. galen maskin. crazy. ja, det finns inte ord för den. för det första ser man helt tokig ut under själva övningen, det känns också tokigt och det är helt sjukt jobbigt. jah, som sagt. sjuk maskin. jag och hannis hade roligt iaf och tajta rumpor ska vi få. beach 2036. satsat och klart.

god natt. nu ska jag sova (eller vrida mig sjuttioarton varv i sängen).. fattar inte vad det har tagit åt min sömn?
jaja.. :)
hör av er !
m.

tio
nio.
igen, säger ni?
ja. förlåt.
m.

tisdagsafton

humph.. trodde det var minst onsdag idag. tji fick jag. vart så trött innan idag att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. men nu har jag vart på gymmet och släppt lös massa endorfiner så nu kan jag väl inte sova igen. typiskt!

imöra ska jag hem till mor och hålla "ridlektion".
aha, annars händer det inte mycket. lön på fredag dock. kan vara skönt efter de här spartanska veckorna. är faktiskt shoppingsugen..

får fråga syrran om hon vill barmhertighetshandla med mig :)

tio.
nio.

m.

ojoj hoppsan. snefylla

tjingeling:)
gårdagen var fantastisk fram till tolvslaget.
   för vissa är det glöggen som ställer till det. för mig är det vinet. ska hålla mig väldigt långt ifrån det härdanefter. fast det kommer väl antagligen inte gå någe bra med den planen :P vi får väl se. typiskt att man blir bjuden på vin till middagar och sådant. crazy stuff.

jajja.. hoppas att jag inte skrämt någon allt för mycket med mitt vilda uppträdande igår:P
som sagt: en fantastisk och lyckad tillställning. bra jobbat!

f'låt.
m.

män

hatar alla.. (utom pappa och ett par andra),.
de är för i helvete piss! bara så att ni vet. något annat ni undrar, så fråga gärna. . jag ska berätta allt om mina egna erfarenheter..

.
mm.
tack och hej

ännu en dag till ända..

det är inte klokt. går och väntar på något bättre, på att livet skall börja.
hehe. undrar när det sker. tsss..
tog en löparrunda och käkade lite god mat med bästis. gött det! nu ska det sovas, på med ljudboken. inte för att det finns någon särskild anledning idag, utan bara för att jag vill lyssna.

verkar som om hannis än en gång flyttat. det är så synd. vi bor ihop och ses knappt alls. galet. hanna och jag springer åtminstone på varandra några gånger i veckan.

hur som helst så är det fredag i morgon, känns som om det är fredag nästan jämt. fast det är nog alla andra dagar lika ofta som fredag kan jag tro..

heja wow-jocke!

jag ska för övrigt och eventuellt bli t-shirt tryck. det var väl smickrande?
p o k
go'natt
m.
15

will you stay with me, will you be my love among the fields of barley?

we'll walk in fields of gold. we will.

resumé av helgen: riktigt gött att vara ledig i fredags och gotta sig ordentligt. inte för att jag kommer ihåg vad jag gjorde. säkert något onödigt och latmaskaktigt, men det gör inget :)
lördag var det extraarbete och blev förhoppningsvis några kronor rikare. yes yes yes.
sedan bar det av hemåt i en himla parra för att hinna göra sig i ordning för kvällens bestyr. jaja, det blir nog kul var vad jag tänkte och försökte intala mig. påsk, nyår, midsommar.. allt utom julafton har enligt min mening varit förbaskat överskattat. det tycker jag nog fortfarande. men förhoppningen för vad det nu skulle bli av påskaftons kväll var väl .. ah, jag hade inte så stora förväntningar och det kanske var bra för det blev verkligen en riktig höjdare. riktigt trevligt och ett vansinnigt röj! :D

söndag: mådde inte lika dåligt som jag förtjänat, tur var väl det :) orkade till och med fixa i ordning i lägenheten efter lördagens förfest, umgås med hannis, äta pizza och åka till hästen och rida. himmelens vilken fullspäckad dag. trots bakis, fast inte så bakis som sagt. jaja..

måndag: mockade skit hela jaevla da'n. by bövelen! städning av kirres hage stod på schemat, förbaskat tråkigt! hade så tokigt ont i magen också så det var riktigt hemskt. var hemma hos mor och far hela dagen. fick grillat till middag (premiär) och stannade på kvällen också. mm. . får erkänna att jag saknar dem. jupp.

idag var det jobb igen, mycket att göra. men det styrde vi upp. duktiga jobbare.
var och handlade lite efteråt och sedan gick jag en sväng med cissi.. sväng och sväng.. två timmar gött. massa sketsnack. är vad tjejer behöver.
   letar efter en låt som finns inne i mitt huvud, men som inte vill komma ut. jag kan inte titeln och melodin vill liksom inte komma ur min mun så det är en ren omöjlighet att få ens någon annan att förstå vilken låt jag menar. hoppas verkligen att den dyker upp någon annanstans än i min hjärna snart så att jag kan få tänka på något annat..

bara för att ni inte ska svimma för att dagens inlägg är så långt ska jag sluta nu. sorry att jag inte hade något kul att berätta idag. . eva cassidy - fields of gold. våckert :)

m.
17

vackra människor

påskafton blev en riktigt lyckad tillställning, även om jag för en kort stund blev lite illamående. riktigt trevligt och faktiskt röck'n'röll:) najs!
   vi var vackra och idag har jag tänkt på hur sommarvackra alla människor blir när det är semester, helst utomlands. solbrända, sommarlediga kroppar skriker lycka och obekymrat vandrar de runt på stränder och turiststråk. så vackert. kom att tänka på detta idag när jag och hannis satt på balkongen och njöt i vårvädret. det är ju helt underbart faktiskt! finns inte mycket som är bättre.
   jag känner livet i mig (inget barn) mitt eget liv. härligt. lycka. pizza till lunch, trots en tom plånbok. jaja, något måste man väl få unna sig?!
  blomsterexplosion i sola. fantastiskt!

har faktiskt till och med varit lite nyttig och städat och tvättat och haft mig. jag och hannis var nere och slängde skräp på återvinningsstationen också. duktiga!! snackade om vi skulle leta fram studsmattan, det vore något!
   nu har jag installerat högtalarna som jag fick på min födelsedag i februari, har du glömt det? (emils pappa). jaja, bättre sent än aldrig. ska inviga om en sekund, sedan väntar stallet och en stund med kirre. uteritt med madelene. dags att sätta fart. bråttom bråttom. skulle mötas vid halv sju.

grannarna är lyckliga, de har köpt en ny gräsklippare som de idag har invigt. inte vad jag var sugen på. satt som sagt ute på balkongen, då skulle de dra igång och lång tid har det tagit. verkar som om de aldrig klippt den där gräsmattan tidigare.. jag gick in en stund och då slutade det. gick ut och satte mig igen och vad hände då? -gräsklipparen gick igång igen. det är inte klokt.

vill minnas att det var något roligt jag skulle berätta, men har glömt. det kommer nog. tids nog, tids nog. allting har sin tid. tackar gud för att han är så vänlig och hjälper mig med saker och ting. -nej, jag har inte blivit religiös.

tjingelng. bara 19

m.


sympatideppat

oj oj, vad tiden springer iväg. nu mååååste jag sova. men måste berätta en till sak:
jag har under flera dagar vart lite sådär nedstämd. har inte riktigt lyckats sätta fingret på vad det är som egentligen är fel. men har känt mig lite ledsen och sådär. kom tillslut på att det är på grund av den där boken av marian keyes jag läser. är det någon där?
  handlar om en tjej vars man omkom i en olycka. hon var länge i förnekelsestadiet. visste att mannen var död, men inte att det var så permanent.

jag har lidit med henne, mått dåligt. snacka om att vara sympatisk. (eller kanske bara helt psyko?) hur som helst, det tog ett litet tag innan jag förstod att det var anna (hon i boken) jag sympatideppade med.
   men vet ni? nu har hon accepterat att han är borta och hon börjar bli glad och stark igen. kan ni tänka er, jag har samma känsla. glad och stark.

grejt!

jag väntar såklart. inget att oroa sig över. lojal och trogen, faktiskt bättre än en hund. och typ den sötaste i världen, vi vet ju vem det är <3
m.

the spring is here

ja, det är baskemej sant. det var inget skämt. hon kom tillbaka, våren.
nu är hon här med pompa och ståt och blomsterskrud. vackra, vackra våren.
till och med vitsippor närmre vårt delmål, dagen då allt ska bli bättre :) tsss..

har precis vaknat ur svettig sömn på soffan. varför är det alltid något läskigt på tv när man vaknar sådär? riktigt otäckt! usch. inatt sov jag i soffan hemma hos mor och far. underbart! var ute till sent igår kväll med hästarna och gick hem runt nio-tiden med fågelsång och akompanjemang av grodor som spelade. vackert. har kommit på att jag inte är någon stadsbo. det visste jag sedan innan, ända sedan jag och kalle bråkade den där gången när vi var på ikea. det var då vi låtsades att vi skulle köpa grejer till vårt gemensamma hem (verkligen jättekul) och började bråka om vilka mattor vi skulle ha i huset. eller tror nästan att vi var osams redan när det kom till huset. var skulle det ligga? jag måste bo på landet..

jaha, men det bli nog till att flytta ut till mor och far när sommarn kommer och under semestern. tror inte att jag står ut här. staden har sina fördelar och vi har ju till och med gräsmatta, bara vi kan hitta lite utemöbler? MEN inget går upp emot lite gödsellukt, varma barr-lukt och blomlukt och ja.. hästar som gnäggar, får som bräker. det blir inte bättre än så :P

idag har jag och tina vart och sprungit igen. första gången var i onsdags, dagen dessförinnan var vi ute och gick. jag visade henne mina gamla nejder i sparsa. om springningen: det var ingen engångsgrej. det var åtminstone en tvågångsgrej!

idag såg vi också vårens första fjärilar: 4 citronfjärilar. fast tina hävdar att det var minst fem vi såg. hursomhelst så måste det vara ett tecken! jag har alltid fått höra att om första fjärilen man ser är en ljus fjäril så kommer det bli en vacker sommar. idag såg vi fyra-fem! det måste ju innebära att sommaren kommer bli ultra-super-kanonersbra! eller? fantastiskt!
   jag har hittat vitsippor också, sa jag det? hehe, är helt manisk. kryper i dikena och letar efter bevis på att sommarn är på väg, ingen återvändo! gôtt mos!

ett intressant fenomen är dock vad som händer nu när solen tittar fram: folk tar av sig sina käder hipp som happ. idag har jag sett flera i bara shorts och linne. men hallå, det känns lite väl bra va? jag kom på att man får minsann välja! antingen kortbyxor och långärmat, eller kortärmat men då får långbyxorna sitta på! kom igen, någon måtta får det vara! jag vill inte bländas av både vinterbleka armar och ben. dessutom kan man faktiskt bli förkyld om man klär av sig för fort :p det har mamma sagt!

nu ska jag sova. i morgon är det påsk och jag har, tro det eller ej, fått ett påskägg :) får se hur denna påskafton blir. det ska faktiskt firas lite. för första gången på flera år. det var värst vad jag försöker med sådant den här omgången. nyår och påskafton. ojojdå! kanske helt enkelt drar till med att fira även midsommar i år. vem vet?

tjipp tjopp, väntar på min gummisnopp. vafan, värst vad den där leveransen var seeeg. pff

21
m.


klassiker

att folk pratar i biosalongen är väl en klassiker som alla varit med om. jag själv, flera gånger.
hum. jag förstår väl att man ibland är tvungen att fälla någon kommentar om något som hänt i filmen eller om någon som är med i den. inte mer med det. men varför går man på bio om man inte är ett dugg intresserad av vad som visas på duken? det begriper jag inte.
   en gång var det en mamma som översatte hela filmen för sin dotter. jag menar, varför går man på en engelsk film om man varken kan engelska eller är läskunnig?
   en annan gång var det en som oavbrutet satt och hoppade med sina ben, ni vet sådär som vissa har en tendens att göra (typ jag). -vad är det man brukar säga att hoppandet beror på? sexbrist? ehrm, ja i alla fall.. han satt där bakom, eller var det bredvid? ja, med sina sexbristvibrerande ben. jag trodde att jag skulle bli galen. den gången slutade det med att jag smällde till honom på benet efter att otaliga gånger bett honom att sitta still.
   idag var det nära att jag än en gång skred till våldsam handling. framför oss satt två par. fnittrande och tjattrande om diverse oviktiga saker. skickade sms och hade sig. ett jävla pladder var det på dem i alla fall... mmm, det kröp i mig. men behärskningen har kommit till mig för att stanna. jag fick inte ens ett verbalt raseriutbrott. undrar vad som kommer ske med allt jag har hållit tillbaka? en vacker dag kommer det nog ut.

övrigt: städat i bloggen. no offence.
lyckades faktiskt med korvstroganoffen. duktig flicka, t o m i köket.
läst en himlans massa sidor i min bok och städat efter gårdagen. annars blev det inte allt för mycket gjort idag. men det tyckte jag var okej efter en sju dagars arbetsvecka.

jaha, nu märker jag att jag fortfarande inte skaffat öronproppar. fast är lite orolig att om jag skulle göra det så hör jag väl inte vad jag ska höra heller. typ väckarklockan. mjaja, får tillgripa kuddarna.
god natt go'vänner.

m.

trogna läsare..

tänk att det finns sådana. hehe. det är kul när ni avslöjar er.
fast jag är tydligen lika bra, bättre, än ni är på att avslöja mig. oj. det där blev rörigt sorry.

igår var det lite förferra här, sedan var vi hos kontors-freddan och kalasade. riktigt roligt och röj fixade dhl-gänget. hade nog blitt ändå, men vi bidrog nog. lite i alla fall. haha. vi är alt ett gott gäng.
   nu sitter jag själv hemma. hanna och hannis har dratt iväg. rätt skönt med lite lugn. inte för att de brôtar så mycket, men ändå. nu är det luuugnt. mor och far är på ikea och jag har gjort en liten beställning hit till lägenheten. har tänkt att vi ska byta gardinstänger nu äntligen. det tog bara några månader. nu har vi förresten bott här i fyra. det är ganska duktigt. hehe, ingen tid tänker ni kanske. men det är det.

annars då?
hästen har tagit av sig skorna.. han anammar det här med vår. strunt också. nu kan jag inte rida. men då blir det ju lite tid för annat, tills vi fixat nya dojor. sedan ska jag nog försöka hoppa någon dag. det vore roligt, jag är faktiskt sugen på det.
  hade för övrigt varit gott att inte festa varenda jävla helg. ska sluta med det. men när jag och hannis diskuterade det i morse så kom vi fram till att det är så gott som kört. för det är tillställningar varje helg och näst intill uteslutet att inte ta sig ett glas eller två.. eller tre för den delen. inte klokt. sjukt att man ska känna ett krav att partaja. haha. fast det brukar alltid vara kul när man väl ger sig ut. men men.. fast har kommit på vad det är som saknas. men det säger jag inte till er.

jaha.. och så såg vi idag att det var någon sorts kampanj den här helgen med tv-kanaler. så här har vi suttit utan att titta på tv på hela helgen när vi hade tokmånga kanaler att titta på. humf. jag ska skaffa dem permanent. även om hannis tror att det skulle vara en källa till kommande bråk. men det tror jag inte. det hade varit ren och skär lycka att få se något annat än antikrundan och andra avenyn.

about andra avenyn som har blivit det enda tv-program jag följer, men då aldrig på tv:n utan på svt play.. haha. så vet jag inte om jag kan fortsätta att titta på det längre. för har fått reda på att kartongpeter har sett vart enda avsnitt och vet inte vart i våra likheter ligger. hoppas att det stannar vid andra avenyn.. OBS! ingen behöver hjälpa mig med fler likheter :P

måste än en gång premiera spotify, världens smartaste. världsbäst helt enkelt :) riktigt smart och bra. så bra..
ska nog pallra mig ut för lite frisk luft snart. lite instängt här. trots att fönstrena stog på vid gavel efter gårdagens förfest och hela natten så det var väl typ fyra grader här inne i morse...
...precis som det var i vår frys häromdagen när den hade bestämt sig för att det inte gick att stänga dörren till den. var tvungen att slänga massa bös. men men.. det var ju bra att jag fick rensa lite i min fem-literslåda. så nu kan jag handla igen;)

tjingeling.
jag är glad idag. även om jag lipat lite till fields of gold. fast det är mest för att den är vacker och inget annat.
27.

m.


måååååste sova mig

dags att knyta sig. på tok för sent.
hur som. fått träffa frugans viktor idag. trevligt.
annars skulle vi gå ut och gå, men vår fitnessafton utbyttes mot flötarafton.

hoppla. i morgon bär det av på fest med freddan o freddan.
tjingeling

28 <3

styrka, tålamod och hörselproppar

Guuuud! Giv mig!
Det finns mycket man inte vill höra. Och mycket man lär höra innan öronen trillar av.

En muteknapp kanske? Jag pallar inte. Tvifyfan.
I morgon ska jag springa till norrland eller något. Löpbandet -here I come.

herrå. trettiotvå. tjarå. m.

RSS 2.0