måååååste skriva

Det är ingen ordning med uppdaterandet av denna blogg och det är väl för att det mest är ett forum för mig. Ja, snarare en plats för mig att få kräkas lite än en plats för andras underhållning.

Hur som. Idag är det söndag ----> Brutal söndags-ångest! Fy bövelen! Tänk om jag en dag skulle bli ekonomiskt oberoende och bara behövde göra det jag tycker är roligt, då hade söndagsångesten förhoppningsvis uteblivit. Vissa säger att de hade fortsatt att jobba, för vad skulle de annars göra? Jag vet inte, skaffa sig ett liv kanske?

Det här med att gå och lägga sig, gå upp, stressa till jobbet, åka hem, gå ut med hunden, träna, sköta hästen, tvätta, laga mat, diska, gå och lägga sig, gå upp, stressa till jobbet osv.. Någon sorts måndag-hela-veckan tjofräs. Repeat. That's it? När händer DET? -Plötsligt!, säger Triss. Jag väntar fortfarande. Kanske ska ett gäng lotter få bli del av min veckobudget?

Säger som lillebror " Är det här allt det blir så dör jag!" och det är väl det enda som är säkert här i livet.Dumt att tänka på meningen en söndagskväll /värsta tiden på hela veckan, typ sämre än måndag morgon/ finns ändå en hel del saker att vara glad och tacksam över.

Älskar min underbara, omtänksamma familj, mina fantastiska vänner och mina djur <3 Det axplock I LIVET som gör allt värt!

The show must go on :D Moahahhahaha

RSS 2.0