lägenhetssök..

Fortsätter enträget sökandet efter ett nytt och billigare boende. Vet inte hur detta skall sluta, känns som att jag letat hur länge som helst men att det jag/vi söker aldrig dyker upp. OCH att köpa eller inte köpa det är frågan. Med tanke på befarade räntehöjningar och skit så vet i fan om man inte skall fortsätta att hyra -eller?

Är det någon som har en 2a till övers får ni gärna höra av er :)

Idag blev det sovmorgon ända till 10.30, det är inte klokt. Har inte sovit så länge sedan jag vet inte när. Felux har beslutat att skona oss från tidiga mornar sedan vi släppte lös honom i lägenheten om natten. Tidigare har han haft begränsat utrymme under natten så att han inte skall klampa runt i trapporna och falla ner, men då han gäspat högt och ljudligt och gjort diverse andra djuriska ljud för att göra oss påminda om hans existens om mornarna beslutade vi oss för att låta honom sova var han själv vill =glad och tyst hund.

Idag har Felux för övrigt haft en ljuvlig överskottsenergi, vi var ute och gick på Bråt och han var helt galen. Gud så han sprang upp och ned på gruskullarna i full parra, ner i bäckar och diken, skuttandes och hoppandes -helt galen. Önskar att jag hade kunnat filma hans upptåg. Han sov gott en stund sedan när vi kom hem i alla fall så man kunde finputsa hemmet lite. Det (hemmet) blir aldrig vad det varit sedan Felux flyttade in tillsammans med en halv sandlåda och diverse hundhår och annat bôs. Men vad gör väl det?

Har ryckt ut som assisterande sjukskötersksa ett par gånger idag också då kompisens hund åkt på en liten skråma på svansen. Nu hoppas vi att han kan sova gott i alla fall med lite smärtlindrande i både piller- och cremeform.

Imorgon vankas en stunds kalas med borås brôtigaste brydar. Upplagt för att bli något fantastiskt! Ser fram emot detta.

NU duschen och sedan får det väl bli natta eller kanske någon timmas sovdregglande i soffan. Får se..

Tjilivippen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0